+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Medlov Recenzje

Ocena hotelu

86%
Bardzo dobrze

by 9 reviews

  • Personel

    91%
  • Czystość

    89%
  • Wyposażenie

    82%
  • Komfort

    84%
  • Cena

    84%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.5.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Prostředí,okolí hotelu,výtečná strava.

  • ------------

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

rodzina z małym dzieckiem, 8.5.2018

Plzeň Česká republika

  • Cena ogólna
68 %
  • Perfektní stravování, vstřícný a ochotný personál, krásná okolní krajina.

  • Nedostupnost internetu na pokojích, resp. cena za jeho případnou dostupnost je naprosto nepřiměřená. Staré televize - nesouhlasíme s tvrzením recepce, že hotel se třemi hvězdičkami nemusí mít na pokojích TV a že staré přístroje pouze dosluhují a nebudou nahrazeny novými. Dle kategorizace hotelů má tříhvězdičkový hotel mít 90 % pokojů vybavených TV.

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Blanka Holečková

para, 30.4.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Ubytování dobré, výtah fungoval.

  • Jídlo formou bufetu, chuťově dobré, ale organizačně nezvládnuté. Na začátku jídlo teplé, za chvíli studené. Bar je nejslabší, personál nestíhá dělat třeba kávu a zároveň odebírat použité nádobí. To zůstává na stole a na pultu. Kazí to dojem.

Personál
6
Služby
6
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Stanislav

para, 2.4.2018

Čtyřkoly Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Čistota, slušná úroveň vybavení a přístup personálu (vyjma vniknutí do pokoje po zaklepání, aniž by pracovnice úklidu vyčkala na běžné pozvání "VOLNO"). Co je však takřka dokonalé (nehrajete si přece o Michelina), úsek kuchyně, baru, restaurace !

  • Nesmyslně předražená a pomalá wifi na pokojích (pochybuji, že tohle váš operátor ví...), při nepřízni počasí žádný program, jen mini tv s omezeným množstvím programů a vrcholem drzosti je anoncovaná vířivka, která je podle informací od hostů nefunkční již od jara loňského roku (říká se tomu klamavá reklama...). Mj. pro tu paní ve wellness centru je vše problém a nejlépe by nenapouštěla ani vodu, žádané lázeňské druhy koupelí nebo léčebných procedur nejsou vhodné nebo k dispozici a postačil by hadr s kofrem na části těla, fakt nepřeháním. Ještě, že máte tak skvělého maséra (brzy vám ho někdo přetáhne...), k nezaplacení a pak už o tuto velmi žádanou službu přijdete !

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.12.2017

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Prístup personálu. Výborná strava Skvelé služby, masáže sprievodné programy

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

grupa przyjaciół, 16.6.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 5.3.2017

Čeština

  • Cena ogólna
80 %
  • Perfektní strava - jak na kvalitu, tak na množství a hlavně rozmanitost druhů. Cestuji stále a takový výběr při snídani a večeři jsem opravdu nikde neviděla. Již několik let jezdím dvakrát ročně do Brna do Voroněže 2 a tam ta snídaně nedosahuje ani třetinu toho a hlavně tak připraveného, jako na Medlově. Děkuji a ať Vám to vydrží

  • Nedá se říci nelíbilo, nám chyběl bazén, protože venku nebylo úplně nejlépe a byla jsem s vnoučaty. Ale to je vedlejší.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.3.2016

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.2.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10